Tävlingsdags! Vinn en ankartröja till barn.

Nu har det äntligen blivit dags för en tävling här på emma och malenas blogg! I potten finns emma och malenas ankarcollegetröja i marinblått med ett vitt ankare från barnkollektionen. Tröjan finns i storlek 62/68-146/152 och vinnaren väljer storlek.

 

För att delta i tävlingen lämnar du en kommentar i det här inlägget. Glöm inte din mejladress så vi kan kontakta vinnaren. Tävlingen håller på fram till söndag 28.4. På måndag 29.4 drar vi en vinnare! Lycka till!

Modell är Wille.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

46 reaktion på “Tävlingsdags! Vinn en ankartröja till barn.

 1. Emelie Svensson

  Åh jag vill så gärna vinna denna superfina tröja till en av mina pojkar! Passar perfekt att ha en ljummen sommarkväll på Öckerö där vi kommer att spendera sommaren 🙂 *håller tummarna*

 2. Jenny Helin

  Hur käck skulle inte vår lilla seglartjej Filippa Elise (10 månader) vara i den här fina ankartröjan när hon tar sin premiärseglats i vår? Den vill vi väldigt gärna vinna 🙂

 3. Jessica

  Jag har er påse med ankaret som jag använder en hel del 🙂
  Min dotter Selma gillar den mycket så hon skulle bli väldigt glad för en tröja med samma motiv på! Hon älskar dessutom när jag och hon har samma på oss 😉

 4. Mari Rashid

  Som sjömansmamma tycker jag så klart att dottern Marissa på två år bara måste ha den här tröjan! Den skulle hon bland annat ha på sig när hon hälsar på hos mamma på jobbet 🙂 När jag dessutom vet att EM:s kläder är otroligt sköna känns de självklara vid val av dotterns kläder.

 5. Annika Adolfsson

  Med er sköna kvalite och med er coola design till stora och små så kan inget bli fel!
  Till sommarens sköna kvällar är det den tröjan man vill bära!

 6. Annika

  Om jag vinner denna fina tröjan hade jag gett den till mitt fadderbarn Lily, som är den sötaste tjejen i stan!

 7. Malin Andréasson

  Vår lille matros kommer att passa perfekt i tröjan sin debuttsommar på böljan den blå 🙂

 8. christel

  Jag har själv en, och eftersom jag är en töntig morsa vill jag att mitt barn ska ha en likadan, nej jag skojar! Eftersom den är så supersnygg vill jag att mitt barn (3 år) också ska få en och glänsa med i lekparken. 🙂

 9. Ellinor Jensen

  Mycket snygg tröja. En sån hade varit fin till min 3-årige pojk. Den skulle han bära stolt och tänka på mamma som ska iväg och jobba på sjön i sommar.

 10. Emma Magnusson

  En sådan underbar tröja skulle passa så fint på min lilla Ella som ska få uppleva sin allra första sommar i Fjällbacka, Bohusläns skärgård. Jag drömmer om en ljummen sommarkväll på altanen med min flicka i famnen. Vad hade inte passat bättre än denna tröja då över den ljuvliga prickiga klänningen från Emma och Malena som redan finns i den lilla garderoben?! Håller både tummar och tår för en fin vinst!
  Kram Emma

 11. Alexandra

  Åh vilken fin tröja, den skulle passa så fint på vår Älskade Elsa 1,5 år. Lillebror som kommer anlända i juni har redan fått en matchande boddy och byxa med makrillar på (: Alexandra-j@hotmail.se

 12. Annakarolina

  En underbar tröja som ger mig en förnimmelse av hav, tång och sommarkul på västkusten. Min lille prins skulle få mysa i denna i sommar! Ohhhhh vill ha!!!!! Mitt senaste besök i GBG slutade med en super söt randig tröja med fiskebåt på från em.

 13. Erika Åberg

  Lillasyster har fått en grå och storebror skulle verkligen klä i en han med. Sommarens finaste tror jag, och perfekt när man behöver imitera Kapten Hadock en stund. För det måste man ibland när man är 9 år.

 14. Rickard

  Den tröjan skulle sitta fint på våran lilla tjej när hon besöker sina kusiner i Göteborg i sommar!

 15. Annica

  Åhh…jag älskar verkligen det här ankaret! Har själv örhängen, mössan och en brosch 🙂 hade varit perfekt med en sådan här tröja till sonen!!

 16. Carina Cronholm

  Åh så fin! Min stora tjej Nelli 5 år skulle vara så fin i den när hon fiskar krabbor i sommar! 🙂

 17. Linn o Emanuel

  Hej Emma o Malena! Vår dotter Noomi har precis blivit 1 år och i sommar återvänder vi till den vackra västkusten. Tröjan hade ju varit pricken över i:et!

 18. Carl Axel

  En liten kille i snygg ankartröja,
  gav sig ut för att vågorna plöja.
  Både snygg, tuff och varm,
  med en dam under arm,
  men utan nån båt att förtöja.

Kommentarer inaktiverade.