Säg hej till våra sälar.

I vårens emma och malena kollektion har vi tillsammans med illustratören Pernilla Andersson tagit fram några fina sälar. Glädjen när ett litet sälhuvud dyker upp under vattenytan. Vi minns en båttur ut till Måseskär från Käringön när det plötsligt dök upp ett antal sälar på vägen. Nu finns minnet på tyget och vi presenterar emma och malenas kollektion och Bohusläns stolthet, knubbsälen.

Sälarna finns som mössor i fem olika storlekar. Hela sälkollektionen är tillverkad i Portugal på tyg som är OEKO-Tex testad för hälsofarliga ämnen.

Du hittar mjuka sköna filtar med sälar och vårt fina vågmönster. Finns med gul, navy eller coral baksida. Filtarna är 70 x 90 cm stora och passar både till barnvagnen eller som inredningen hemma. Pris: 399:-

Kenza dress är en klänning till barn med sälar. Enkel att ta på och skön att bära. Finns i storlekarna 86/92-146/152 och kostar 399:-.

emma och malenas trevliga trekants scarf går fint att använda både runt halsen eller i håret. Passar även utmärkt och är riktigt fint runt en hundhals. Priset 150:- styck. Scarfen finns med gul, navy eller coral baksida.

Stella dress med gula vågor och en säl. Klänningen från emma och malena finns även i coral och tillverkas i storlekarna 62/68-122/128 och kostar 399:-.