Älskade rand!

Ränder associeras ofta med hav, sommar och seglats. På senare år kanske även emma och malena. På emma och malena älskar vi ränder och precis som Coco Chanel gjorde på 1920-talet inspireras även vi av franska marinens blåvitrandiga uniformströjor. Coco Chanel sålde även hon sin egna variant av en klassiskt randig tröja i en sommarbutik vid semesterorten Deauvilles. Hos emma och malena kan du handla ränder både på den fantastiska ön Käringön och i emma och malena-butiken på Vallgatan 4 i Göteborg eller i webshoppen emmamalena.com. Här kommer ett litet utval av vårens ränder.

Hanna blouse är vår klassiska randiga damvariant som har trekvarts ärm och en liten båtringad halsringning. Finns i storlekarna XS-XXL och kostar 499:-.

Till barn finns den lilla klassiska Fishermen´s longsleeve. Vi tillverkar den i storlekarna 86/92-146/152 och den lilla marina tröjan kostar 250:-.

En unisex variant finns även som är något rakare i modellen och med hellång ärm. Kalle longsleeve finns i storlekarna XS-XXL och kostar 499:-.

Ränderna äro oändliga och här finns också Mira dress i två olika varianter ecru/navy rand och navy/mintgreen. De navy/coral randiga tightsen i mitten är till barn och finns i storlekarna 86/92-146/152 och kostar 299:-.

Och självklart kan du välja mellan flera olika färgkombinationer när det kommer till emma och malenas klassiska ankarmössor.